Onderwater Sportvereniging Maldive ‘87,
is al sinds 1987 actief als NOB-onderwatersportvereniging. De beginjaren nog vooral met snorkelen en duiken, maar de laatste jaren zijn daar aquagym en freediving bijgekomen: een onderwatersportvereniging dus in de breedste zin van het woord.

Snorkelen, Freediving, Duiken en Aquagym
Met veel aandacht verzorgen wij snorkel, duik en freedive-opleidingen en bieden wekelijks (behalve juli en augustus) de mogelijkheid om tijdens de zaterdagmiddagtraining aan de conditie en techniek te werken. Een gevarieerd aanbod van snorkelconditie en freedive-oefeningen zullen je mentaal en fysiek uitdagen. Tevens is er eens in de 3 weken een pittige aquagymles om aan deel te nemen. Lid zijn van onderwatersportvereniging Maldive ’87 betekent dat je lid bent van een dynamische vereniging die mensen op diverse manieren in en onderwater laat sporten.

Freediving Duiken Onderwatersportvereniging Maldive '87 ZwemmenVeel watersportplezier in een 3.65 meter diep zwembad met een aangename temperatuur van 29 graden. De wekelijkse zaterdagmiddagtraining is van 17.00 uur tot 18.30 uur in zwembad “de Plons”, Houtduiflaan 3 te Beuningen. Gemiddeld 75% van onze leden maakt wekelijks gebruik van onze zaterdagmiddagtraining die als: motiverend, gevarieerd en uitdagend wordt ervaren. Een training waar eenieder op zijn of haar manier aan deelneemt.

Na de training gaan er altijd wel wat leden naar onze stamkroeg “De Zaak” in Beuningen voor een drankje, een hapje, ontspanning en gezelligheid.Freediving Duiken Onderwatersportvereniging Maldive '87 Zwemmen Ook hier is er de vrijheid of en hoe je er aan deelneemt. Naast de zwembadactiviteiten zijn er ook buitenwateractiviteiten en uiteraard niet wateractiviteiten.

Als je de basis van snorkelen en freediving onder de knie hebt kun je aansluiten bij de zaterdagmiddagtraining. Hier wordt 90 minuten zowel in het ondiepe als diepe bad getraind. Snorkeloefeningen gevolgd door dynamische en statische freedive-oefeningen zullen je fysiek als mentaal op de proef stellen. Conditie en techniek verweven in een gevarieerd aanbod van oefeningen zullen je regelmatig in de zone van naaste ontwikkeling brengen.

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer vrijblijvend meedoen, stuur een mailtje naar: info@maldive87.nl

We wensen je veel onderwaterplezier.

Bestuur van Maldive ‘87